Clubweetjes

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  • Badmintonclub Loppem werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.
  • Badmintonclub Loppem geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.
  • Badmintonclub Loppem biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.
  • Badmintonclub Loppem is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.
  • Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent.
  • Badmintonclub Loppem  zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen.
  • Badmintonclub Loppem kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op / van haar website;
  • De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

Visietekst

Badmintonclub Loppem brengt mensen samen om op recreatieve wijze van de sport “badminton” te kunnen genieten.  Hierbij werken wij aan verschillende pijlers en willen deze ook in de toekomst voor onze leden garanderen.

Geschiedenis

In september 1987 startte de Gezinsbond van Loppem met een wekelijkse activiteit in de sporthal De Strooien Hane. Er werd gespeeld op vrijdagnamiddag, de ene week badminton, de andere week volleybal..

Conceptnota: Project “1-mei-tornooi”

Badmintonclub Loppem brengt mensen samen om op recreatieve wijze van de sport badminton te kunnen genieten. Dit onder andere door jaarlijks een tornooi te organiseren voor eigen leden en leden van andere sportclubs.

Privacywet

Badminton Loppem wil clubleden en niet-clubleden die deelnemen aan activiteiten georganiseerd door bovenstaande badmintonclub, transparante informatie geven over hoe er omgegaan wordt met uw persoonsgegevens.